1 Haziran 2020 Pazartesi

Adbch.top ile Reklam Tıklayarak Kripto Para Kazanmak



Online olarak para kazanmanın en klasik yollarından biri reklam tıklayarak para kazanmaktır. Bu sistem artık kripto paralar içinde mümkün. Bunun bir örneğini daha önceki yazımda ( Reklam Tıklayarak Bitcoin Kazanmak ) size önermiştim. Bu sistemleri size önerirken önceliğim tabi ki legit olup sizi ve beni kandırmamalarıdır.

Adbch.top sitesi de Adbtc.top gibi sağlam ve ödeme alabileceğiniz bir sistem. Bu sitede yapmanız gereken reklam tıklayarak bitcoincash kazanmak. Bu sistemde bir Bitcoin Cash adresine çekilecek minimum miktar 0.001 BCH'dir. 

Sisteminin püf noktası ise aşağıdaki resimde göreceğiniz değerlendirme numarasının yükselmesi. Ne kadar yüksek değerlendirme puanına sahip iseniz o kadar çok reklam tıklama şansınız olacak çünkü reklam veren değerlendirme rakamlarını seçebiliyor. Değerlendirme rakamlarının yüksek olması reklamları öncelikle sizin görebileceğiniz anlamına geliyor.


Bu sistemden kazanabileceğiniz diğer bir yol da referanslarınız. Referanslarınız kazandıkça siz de kazanıyorsunuz. Kazanç oranınız %10. Eğer siz de aşağıdaki linkten üye olursanız ben de sizinle beraber kazanacağım. Ayrıca sistem size referans satın alma ve referanslarınızı satma imkanı da veriyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bulut Madencilik İle Bitcoin ve Ethereum Kazanmak; OXBTC

  Ücretsiz kripto para kazanmak için uğraşırken birçok sayfaya girip çıkabilir birçok sistemden haberdar olabilirsiniz ve bunlardan biri de ...