27 Mart 2021 Cumartesi

PipeFlare ile Günlük Bedava Kripto Kazanç



Saatlik - yarım saatlik ya da belirli dakikalık faucet sistemlerine zaman ayıramayanlardansanız ve minimum çekim miktarına ulaşamadığı için kripto parasını alamıyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum. 
Günde bir defa siteye girip ödülü talebinde bulunarak (faucet claim) kazanç sağlayabileceğiniz bir sistemle tanışmak üzeresiniz hazır olun. 

Evet ödülün hemen hesaba geçtiği ve günde yalnızca bir kere girerek koin kazanabileceğiniz sistemler mevcut ve bu sistemler saatlik veren sistemlerin günlük toplamından dahi daha fazla vermektedir. Bu sistemin en önemli püf noktası ise ödülü yükseltmek için yapılması gereken küçük ayarlamalar. 

Bu ayarlamalar ise sizi aşırı zorlayacak şeyler değil. Ödül miktarını artırmak için yapılması gerekenlerin başında her gün sisteme girerek ödülü almak böylece ödül miktarı 3.5X ( üç buçuk katı ) olacaktır. 

Bu miktar daha da yukarı gitmesi için sisteme sosyal hesapları bağlamak da başka bir yöntem. Ancak ödül yükseltmenin en kolay yollarından biri ise brave tarayıcı indirmek. 

Bunları yaparak ZCash, Flare ve Doge koin kazanmak için hazırsanız kayıt ol yazısına tıklayarak bu koinleri kazanmaya başlayabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bulut Madencilik İle Bitcoin ve Ethereum Kazanmak; OXBTC

  Ücretsiz kripto para kazanmak için uğraşırken birçok sayfaya girip çıkabilir birçok sistemden haberdar olabilirsiniz ve bunlardan biri de ...